Kleine leningen niet goedkoop

Een kleine lening klinkt allemaal heel onschuldig, maar in werkelijkheid is de lening helemaal niet zo onschuldig als deze klinkt. De aanbieders van kleine leningen lopen namelijk flink wat knaken te rapen. Dit betekent overigens niet dat ze geen goede dienst leveren, want als je hiernaar op zoek bent kunnen ze je wel prima helpen.

De kosten voor een kleine lening verschillen nogal, maar over het algemeen betaal je gewoon rente. Soms krijgt het beestje een andere naam, maar de bijkomende kosten kunnen gewoon als rente worden gezien, ook al gaat het bijvoorbeeld om een vast bedrag dat je moet betalen.

Ondanks dat kleine leningen niet goedkoop zijn blijven ze populair. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat vrijwel iedereen zo’n lening kan afsluiten. Je moet wel aan bepaalde eisen voldoen, maar deze eisen wegen over het algemeen niet op tegen de eisen die worden gesteld aan andere typen leningen. Ook het feit dat een BKR codering niet direct schadelijk is voor je keuring speelt hierbij natuurlijk een zeer grote rol.

Next post: